Get a breath of fresh air between City and Wad

Uitwaaien tussen
Stad & Wad

 

Op het Hogeland van Groningen ontmoeten land en zee elkaar. De wereld lijkt hier eindig of begint juist hier…. In dit weidse waddenland vind je een uniek en gastvrij logeeradres: Landgoed Wilgenheerd. Idyllisch en beschut gelegen aan de Hoornse Vaart, omzoomd door z’n oude wilgen, met aan weerszijden bospercelen van Staatsbosbeheer. Maar ook met prachtige vergezichten over de akkers en weergaloze Groninger luchten!

Landgoed Wilgenheerd

De boerderij heeft een comfortabel gastenverblijf bestaande uit twee sfeervolle gastenkamers en een mooi appartement. Rondom de boerderij zijn terrassen en een grote tuin met zitjes in zon of schaduw.

Op het landgoed is een fraai natuurkampeerterrein met 13 ruime plekken voor kampeerders.  Medio 2020 komt daar een compleet ingerichte glamping tent bij. Het sanitair is nieuw, ruim en fris.

Beleef het pure Hogeland

Je hoofd leegmaken en opladen? Inspiratie opdoen of met elkaar herinneringen maken? Op deze pure plek kan het allemaal: ga aan de wandel, pak de fiets of de boot om het afwisselende Hogeland te ontdekken; bezoek Groningen of Dokkum, het indrukwekkende Unesco Werelderfgoed Waddenzee, de oude vissersdorpen en … . Het Hogeland heeft een bruisende culturele agenda vol kleinschalige exposities, concerten en streekmarkten.

Ontdek Het Hogeland

Onze gasten willen
aan je kwijt

Wat een plek!

Met onze kano komen aanvaren, tentje opgezet aan de Hoornse Vaart, wat een plek! Dank voor de gastvrijheid.

Een heerlijke overnachtingsplek

Met 3 vrouwen op de fiets door het Hogeland, veel plezier en een heerlijke overnachtingsplek hier op Wilgenheerd. We kregen de overgebleven broodjes van het ontbijt mee voor onderweg!

Altijd goed verzorgd!

We hebben al een aantal keren op Wilgenheerd geslapen in een van de fijne gastenkamers, altijd goed verzorgd. En nu met de nieuwe eigenaren helemaal top!

Wow….

Wat hebben we hier genoten zeg: de safaritent is top, het sanitair super en de gastvrijheid enorm! Het wadloopavontuur zullen we nooit vergeten... Dank jullie wel en we komen terug hoor!

Fantastische week!

Het nieuwe appartement was uiterst comfortabel. Het extra ontbijt uit de kunst! Arjan en Heleen weten veel van de omgeving, ook al wonen ze hier nog niet zo lang. De middag uit varen met hun bootje was ook heerlijk!

Aangenaam, of op z’n Gronings: Moi!

Wij zijn Arjan Eleveld & Heleen Westerhof. Sinds september 2019 zijn wij eigenaar van Landgoed Wilgenheerd. Toen wij deze plek vonden wisten we het meteen: dit wordt ons nieuwe thuis. De rust, het uitzicht en bovenal de pure omgeving zijn adembenemend. Van zichzelf is Landgoed Wilgenheerd al prachtig, maar we gebruiken deze wintermaanden om het helemaal van ons te maken.

We vinden het belangrijk dat gasten zich kunnen opladen bij ons, kunnen genieten van het Hogeland en al het moois ontdekken wat het te bieden heeft. Daarin helpen wij je met alle plezier op weg. Wij verwelkomen jullie graag voor een korter of langer verblijf op Landgoed Wilgenheerd!