Wilgenblog december 2021: hallo 2022!

 

En dan zitten we alweer midden in de Top 2000 wat betekent dat 2021 ten einde loopt: een jaar van uitersten! Opnieuw veel coronaleed in de wereld, in familie- en vriendenkring bleef het zeer beperkt. Het klimaat overal op de aardbol behoorlijk van slag, hier in het hoge noorden kampten we alleen met een nattig voorjaar en zomer. Veel ondernemers hebben opnieuw een zwaar jaar, maar Wilgenheerd doet het beter dan ooit te voren…..

2021 is voor ons echt voorbij gevlogen. We hebben heel hard gewerkt, tussendoor nieuwe stukjes Hogeland & Wad ontdekt, leuke nieuwe mensen leren kennen en oude contacten nieuw leven in geblazen. Verdriet om het overlijden van drie goede vrienden, een bonushond erbij gekregen, een baan opgezegd en daardoor samen de werkzaamheden voor Wilgenheerd opnieuw kunnen indelen.

Kortom; we prijzen ons gelukkig op deze magische plek te wonen & te werken, zo heel veel enthousiaste gasten te ontvangen en ze van het schitterende Hogeland te laten genieten! Daar gaan we in 2022 lekker mee door! Dus wie weet tot ziens volgend jaar, maar ieder geval voor iedereen een gezond & glanzend 2022!