Blote voeten
in het gras

Buitengeluk: wakker worden met de eerste zonnestralen op je tent, het geluid van vroege vogels en grassprieten die kriebelen onder je voeten…. Op ons schitterende natuurkampeerterrein kan je genieten van dit alles op een van de 13 ruime plekken. De meeste plekken zijn voorzien van stroom. Alle kampeerders zijn welkom: of je nu komt met tent, caravan of camper.

Camping & Glamping

Voor veel gasten gaat er niets boven kamperen met eigen tent, caravan of camper. Beschik je daar niet over of hou je van kamperen maar dan wel met een beetje luxe en comfort? Dan is vanaf medio 2020 een van onze glampingtenten de uitgelezen mogelijkheid voor jou/jullie! Een volledig ingerichte tent met goede bedden, kookgelegenheid en mogelijkheid om lekker te relaxen met elkaar. Je maakt gebruik van ons mooie sanitair.

Direct boeken

 

Tarieven camping

Volwassenen
6,50 per nacht
Kind tot 2 jaar
gratis
Kinderen van 2-11 jaar
3,50 per nacht
Kampeermiddel
tent /busje/camper/caravan
5 euro per nacht
Stroom
1,50 per nacht
Huisdieren
alleen in overleg toegestaan
2,50 per nacht
Toeristenbelasting
1 euro p.p.p.d.

Tarieven glamping

Geschikt voor maximaal 2 volwassenen + 2 kinderen
Gebruik van sanitair gebouw
Inclusief bed-, bad- en linnengoed

Prijs per nacht: 80 euro per nacht, per week 525 euro.

Inclusief stroom en eindschoonmaak
Exclusief toeristenbelasting  van 1 euro p.p.p.d.

In laagseizoen: minimale huur is 2 nachten
In hoogseizoen: minimale huur is 5 nachten

Huisdieren alleen in overleg toegestaan: 2,50 euro per nacht

Direct boeken

Kampeer bewust

Net als dat we zelf doen, vragen we onze gasten respectvol om te gaan met elkaar, met het milieu en met het gebruik van ons mooie natuurkampeerterrein. Parkeren van auto’s en motoren kan alleen op het parkeerterrein. Wij maken ons sanitair gebouw schoon met alleen biologisch middelen, ons IBA-systeem accepteert alleen cassettes die septic-proof zijn: er is dus geen afstortmogelijkheid voor chemische toiletten van camper of caravan!